TRI MODELA PRILAGOĐENIH POTREBAMA

GreenJoy sobni uređaji za uzgoj bilja dolaze u 3 osnovna modela. Modeli su poredani prvenstveno po fizičkoj veličini i mogućnostima koliko bilja, te koje visine je moguće zasaditi u sam box. 

Boxevi su razvijeni tako da međusobno korisnik može koristiti iste nutrijente i recepte uzgoja, ali opet prilagođeni namjeni, odnosno korisnikovim potrebama. Manji uređaj namijenjen je povremenom uzgoju ili estetskoj namjeni, dok su dva veća boxa već ozbiljni uređaji za uzgoj bilja u kojima u jednoj sezoni moguće imati nekoliko berba bilja. 

Biljna galerija

Na donjoj poveznici "biljna galerija" pronađite biljke koje uspješno rastu u našim uređajima, tvornicama i kontejnerima. Ovo je samo jedan mali dio koji smo mi izdvojili. Biljna galerija je neograničena, i gotovo da možete uzgojiti sve vrste bilja, voća i povrća. Ovisno o vrsti i načinu uzgoja.

Biljna galerija

Uzgajajte bilje bilo gdje U BILO KOJEM PROSTORU

01 Pametni GreenJoy Grow box za unutarnji, odnosno sobni uzgoj bilja dizajniran je za kreiranje jedinstvenog iskustva uzgoja bilja na moderni način. Primjena uzgoja je različita, i vrste unutarnje primjene bira sam korisnik. Grow box svoju primjenu tako može pronaći na različitim mjestima u kući ili uredu poput kuhinje, dnevne sobe, hodnika ili pa čak spavaće sobe. Grow box možete postaviti doslovno svugdje u unutarnjim prostorima bez ikakve potrebe za vanjskim utjecajima kao što je na primjer dnevno svijetlo. 

02 Jednako uspješno, Grow box se koristi u učionicama, laboratorijima ili trećim edukativno-testnim prostorijama. Uz Grow box djeca uče o fazama bilja, načinu uzgoja bilja, zaštiti prirode i osnovama ekološkog uzgoja hrane. Grow Box se idealno uklapa u svaku učionicu prirode, biologije ili kemije, kao i prezentacijske dvorane. 

03 Uljepšajte svoju dnevnu sobu, ured, terasu, potkrovlje ili drugu prostoriju savršenim ukrasnim biljem i cvijećem. Grow box jedini je box za uzgoj bilja na tržištu koji vertikalno omoguće preslagivanje kutija za uzgoj stvarajući tako prekrasnu piramidu uzgojenog cvijeća 

E+ BIOS
01Kuhinja

Grow box je savršeni alat svake moderne kuhinje. Atraktivnim dizajnom i naprednim načinom rada ne samo da služi kako bi ste uzgojili predivne, zdrave biljke bez utjecaja pesticida već i uljepšava svaki prostor.

E+ BIOS
02Edukacija

Uzgojite bilje u vlastitom laboratoriju, na način kako to Vi želite. Istražite biljku ili proces. Uz Grow box to je tako lako! Grow box omogućuje da stvorite svoj mali testni laboratorij i učionicu bilja, bilo kad, i bilo gdje.

E+ BIOS
03SOBA

U Grow boxu uspješno raste prekrasno cvijeće ili drugo ukrasno bilje po Vašem izboru. Osvježite Vaše prostore prekrasnim biljem uzgojenim u vlastitoj sobi, uredu, hodniku ili balkonu. Poklonite prijateljima i obitelji.

U čemu je GreenJoy bolji od konkurencije?

E+ BIOS
E+ BIOS

Kako radi GROW BOX ?

Grow box je razvijen od strane znanstvenika te kao i svaki drugi 4D proizvod opremljen je funkcionalnostima dobivenim u godinama istraživanja i razvoja. Osim što je izrađen od najkvalitetnijih materijala GreenJoy uređaji su sigurni i jedini modularni. 

Grow box u samo 5 osnovnih koraka omogućuje rast i razvoj biljaka. Metodom dvostrukog uzgoja se maksimizira raznolikost uzgoja. To znači da u jednom uređaju možete saditi do 15 različitih biljaka istovremeno.

01 Profesionalno LED svjetlo, upravljano računalnim algoritmom za rast osigurava proizvodima najbolje osvjetljenje, točno onakvo kakvo je potrebno za pravilan rast i razvoj biljke.

02 sustav cirkulacije zraka oponaša prirodni povjetarac i olakšava rast biljaka kroz cijeli ciklus rasta. 

03 Hranjive otopine bogate 04 nutrijentima prilagođene su specifičnoj kategoriji i hrane biljku točno do korijena koji je utaknut 05 matrično tlo.

01 LED svijetlo
02 sustav cirkulacije zraka
03 Hranjive otopine
04 Nutrijenti
05 Matrično tlo - treset - spužvica

 

E+ BIOS

Svestran za uzgoj bilja i cvijeća PA ČAK i MAHOVINA

Dvostruka kompatibilna metoda uzgoja omogućuje Grow boxu da u njemu raste povrće, cvijeće, zeleno bilje istovremeno. Također u GreenJoy uređajima mogu rasti biljke sa širokim listovima ili pa čak i mahovina. Uzgojem bilja u kući korisnik zaista koristi bilje od njive do stola tako da možemo reći od Boxa do stola.

 

01 Kvalitetni materijali izrade
02 Visokotehnološki procesor
03 Prilagodljivi LED izvori svjetlosti
04 Veliki spremik za nutrijente
05 15 pozicija za nasad 

E+ BIOS

Životni stil

Grow box za unutarnji uzgoj bilja simulira najprikladnije okruženje za biljku, imitirajući prirodu, kako bi biljka dostigla maksimalni potencijal u rastu, u najkraćem mogućem vremenu. Zato što je sobni uređaj, izoliranjem vanjskih utjecaja na rast biljaka, GreenJoy inovativnom tehnologijom korisnicima nudi svježe proizvode bez apsolutno ikakvog zagađenja tijekom cijele godine, u više berba jednu za drugom. 

Proizvodi uzgojeni u GreenJojy uređajima novi su zdravi trend i sve više ljudi pridružuje se takvom životnom stilu uzgajajući samostalno kvalitetne, zdrave i prije svega ekološki uzgojene biljke. 

- Više-sezonsko korištenje
- Različito bilje nekoliko puta u sezoni
- Uvijek svježe, i svježe ubrano
- Bez pesticida i zagađenja biljke
- Nadohvat ruke
- Niska potrošnja energije, pa čak i u odnosu na tradicionalni uzgoj 

potrebna vam je pomoć s vašim greenjoy uređajem? Kupi GreenJoy
E+ BIOS
OD GREEN BOX - A DO STOLA - NOVI ŽIVOTNI STIL
EKOLOŠKI uzgoj bilja
brzi I EFIKASNI uzgoj

Pošaljite upit

Molimo Vas da ispunite sva polja kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit!