4D BIOS  RAST za opće dobro

Energyplus d.o.o, ovlašteni je partner, distributer i proizvođač uređaja, opreme ili kompletnih rješenja za tvrtku i u suradnji s 4D BIOS Inc.

Energyplus d.o.o., svoje djelovanje i ciljano tržište ima usmjereno na područje cijele Europske Unije, kao i zemalja okolice.

4D BIOS Inc., a samim time i E+ BIOS kao EU brand zajedničkih proizvoda, je tehnološka tvrtka specijalizirana za cjelovita rješenja i proizvode za tvornice biljaka. E+ BIOS svojim korisnicima nudi rješenja za vertikalnu poljoprivredu, sustave za uzgoj u kontejnerima, kutije za sobni uzgoj bilja odnosno samostalna LED rasvjetna tijela koje korisnici mogu koristiti u svojim postojećim pogonima. Proizvodi razvijeni u našim laboratorijima i tehnologije rješavaju kritična pitanja s kojima se industrija razvoja bilja suočava. Standardizirani i modularni dizajn proizvoda omogućuje brze odgovore na potrebe tržišta i kupaca, te omoguće kupcima i korisnicima fleksibilnost.

Napredne integracije sustava temeljene na automatskom upravljanju, IoT -u, pametnom uzgoju, učinkovitom upravljanju napajanjem i LED rasvjetom visoke učinkovitosti, osiguravaju kupcima u proizvodnji čistih i zdravih poljoprivrednih proizvoda bez pesticida i ostataka teških metala.

4D Bios Inc. privlači vrhunske talente na području vertikalne poljoprivrede, inteligentne kontrole, automatizacije, IoT -a i hranjivih rješenja. S kombiniranim industrijskim iskustvom većim od 170 godina 4D Bios donijet će ove nove tehnologije kako bi preoblikovao budućnost poljoprivrede. Tvrtka je u dobroj poziciji da osvoji brzo rastuće tržište tvornica biljaka i vertikalne poljoprivrede.

U sinergiji s tvrtkom Energyplus, za Europsko tržište E+ BIOS idealno je rješenje za optimizaciju proizvoda 4D BIOS i kreiranje nove vrste poljoprivrede.

4D BIOS WEB STRANICAAgenda razvoja tvrtke - ENRGYPLUS d.o.o.

1996

Osnivanje tvrtke

2010

Okrupnjavanje
udjela, osnivanje RnD odijela. Zapošljavanje vrhunskih stručnjaka na područje istraživanja i razvoj .

2011

Ulaganje u
RnD - početak istraživanja i razvoja novih načina poljoprivrede

2019

Osnivanje E+ BIOS brenda uprocesu kreiranja novih vrijednosti distribucije 4D BIOS proizvoda 

ENERGYPLUS d.o.o. o nama

Tvrtka ENERGYPLUS d.o.o. sa sjedištem u Ludbregu bavi se proizvodnjom, prodajom i montažom dijelova i sustava uređaja obnovljivih izvora energije, posebno fotonaponskim solarnim sustavima i vjetrenjačama (vjetrogeneratorima) te proizvodnjom LED rasvjete za vanjske i unutarnje prostore. 

Tvrtka ENERGYPLUS je izrazito inovativna u traženju novih proizvodnji te poznata po visokoj kvaliteti proizvoda. Moderno smo organizirani s maksimalnom podrškom IT tehnologijama. Poduzeće ima 25 godina iskustva u različitim oblicima srednje serijskih i visoko serijskih proizvodnji. Trenutno zapošljava 84 djelatnika i raspolaže s proizvodnim halama koje se prostiru na 3700 m2. Osnovano je1996. G kao Joint Venture poduzeća Herbert Kannegiesser iz Vlotha i g. Zvonka Magića iz Ludbrega. Sjedište poduzeća nalazi se u industrijskoj zoni Ludbreg-istok. Od početka 2010. godine u potpunosti je u vlasništvu g. Magića. 

VIZIJA: maksimalni doprinos društvu i pojedincima na moralnim zakonima i ljudskim vrijednostima. 

MISIJA: proizvoditi savršene proizvode koji će direktno pomoći oporavku ljudi i majke Zemlje 

CILJEVI: podići industriju rasvjete u Hrvatskoj za globalno tržište Društvena odgovornost 

Društvena odgovornost sastavni je dio strategije poslovanja tvrtke ENERGYPLUS , koja se ogleda u osluškivanju potreba potrošača, zaposlenika i lokalnih zajednica, predanom radu na razvoju i kvaliteti proizvoda te stalnoj brizi za zdravlje i okoliš. Predano radimo na unapređenju naše strategije i prakse odgovornog poslovanja. Načela odgovornog poslovanja dosljedno primjenjujemo u odnosu s potrošačima, poslovnim partnerima, zajednicom i zaposlenicima te u odnosu spram okoliša. O tome izvještavamo sve zainteresirane čimbenike te smo aktivan član više udruženja koja promiču održivost. Naše zaposlenike potičemo na stalno učenje i razvoj, ulaganjem u edukaciju i razvijanje specijalističkih vještina i sposobnosti. U želji da ostvare svoj puni potencijal i ambicije, omogućavamo im razvoj karijere ne samo unutar tvrtke ENERGYPLUS i povezanih poduzeća, već i u međunarodnom okruženju. Potičemo otvorenu komunikaciju na svim razinama kako bismo stvorili poticajno i kreativno radno okruženje. Visoki standardi i ujednačenost kvalitete naših proizvoda, osluškivanje potreba i želja potrošača te dvosmjerna komunikacija temelji su na kojima gradimo povjerenje s našim potrošačima. Veliku pažnju posvećujemo kvaliteti i sigurnosti proizvoda kako bismo ispunili zahtjeve i očekivanja potrošača. sustav upravljanja kvalitetom provodimo prema najnovijim zahtjevima tržišta. Neprekidno usavršavanje metoda nadzora usmjerenih na visoku kvalitetu proizvoda, a time i zaštitu potrošača prioriteti su našeg poslovanja. Odgovorno ponašanje prema okolišu te poslovanje u skladu s načelima održivog razvoja strateške su smjernice tvrtke ENERGYPLUS. Odlučni smo u provođenju politike održivog razvoja, stalnom unapređenju sustava zaštite okoliša te praćenju i smanjivanju utjecaja na okoliš. Naše zaposlenike i zajednicu potičemo da se uključe u različite projekte brige o okolišu. Sponzorstva Prepoznajući važnost ulaganja u zajednicu, 

ENERGYPLUS je već dugi niz godina aktivno uključen u aktivnosti koje pridonose poboljšanju kvalitete života i razvoju društva u cjelini. ENERGYPLUS od svog osnutka ulaže u humanitarne projekte, znanost i obrazovanje, održivi razvoj, kulturu, umjetnost i sport. U vrednovanju projekata prednost imaju kvaliteta, posebnost i korist koju realizacija projekta predstavlja za lokalnu zajednicu, a posebno ako uključuju djecu u aktivnosti. Kako do nas Podno obronaka Kalničkog gorja, ali ipak u Podravini (sjeverozapadna Hrvatska), 25 kilometara jugoistočno od Varaždina, na lijevoj obali rijeke Bednje, na magistralnoj cesti Varaždin - Koprivnica smjestio se grad Ludbreg. Za sjedište tvrtkama poput naše, Ludbreg je idealno mjesto zahvaljujući odličnoj prometnoj povezanosti s ostatkom Hrvatske. Uz već spomenutu Podravsku magistralu koja preko Varaždina otvara pravac prema Europi, a prema Koprivnici pravac prema istoku Hrvatske, tu je i pravac dolinom rijeke Bednje koji povezuje Ludbreg s Varaždinskim Toplicama, Novim Marofom kao i autocestom prema Zagrebu dok je pravac prema Prelogu poveznica s Međimurjem.

ENERGYPLUS WEB STRANICA

Partneri