Biljna galerija

Na donjoj poveznici "biljna galerija" pronađite biljke koje uspješno rastu u našim uređajima, tvornicama i kontejnerima. Ovo je samo jedan mali dio koji smo mi izdvojili. Biljna galerija je neograničena, i gotovo da možete uzgojiti sve vrste bilja, voća i povrća. Ovisno o vrsti i načinu uzgoja.

Biljna galerija
E+ BIOS

Inteligentne
tvornice bilja

Tvornica bilja prostorija, bilo u gospodarskom ili privatnom objektu koja je opremljena modernim hidroponskim sustavom za uzgoj bilja. Tvornice bilja, kao i kontejneri opremljeni su najmodernijim laboratorijem i opremom za uzgoj bilja.

sustav dolazi opremljen sa svim ključnim komponentama za uzgoj bilja koje su ugrađene u opremu tvornički.

Inteligentna tvornica bilja može postati bilo koji prostor, soba ili skladište zatvorenog tipa. Kada se oprema i sustavi za uzgoj u potpunosti ugradi u prostor, računalo koje upravlja uzgojem postavlja automatsku kontrolu temperature, vlažnosti, osvjetljenja, koncentracije CO2 i opskrbe hranjivim tvarima iz nutrijenata koja kroz vodu ulazi u biljku bez prestanka. Tako biljke rastu u optimiziranom okruženju, bez mogućih problema uzrokovanih štetočinama ili kontaminacijom vanjskim faktorima kao kod klasičnog uzgoja na njivi ili općenito zemlji. Mogućnosti implementacije i visoka prilagodljivost okruženju omogućuju korisniku pristup cjelogodišnjoj proizvodnji u svim uvjetima bez utjecaja vanjskih faktora.

Biljke uzgojene u tvornicama bilja su zdrave, kvalitetne, bez teških metala, zagađenja i kontaminacije te prije svega ekološki uzgojene bez pesticida. Biljka je prirodno zaštićena u toku tijekom cijelog vremena rasta i razvoja.

E+ BIOS

Rast 365 dana u godini

Zaštita prostorije, štiti biklju od teških vremenskih uvjeta omogućujući uzastopnu sadnju različitih usjeva 365 dana u godini.

E+ BIOS

Bez pesticida

Biljke ne sadrže ostatke pesticida, herbicida i teških metala koje upijaju ili iz zraka ili iz zemlje. Cijeli sustav djeluje sam po sebi kao ekološki prihvatljiva samostalna jedinica.

E+ BIOS

Ušteda energije

Tvornica inteligentnog bilja može uštedjeti od 92% do 95% potrošnje vode a ujedno povećati učinkovitost korištenja zemljišta za više od 60+ puta u odnosu na konvencijalni uzgoj.

E+ BIOS

Inteligentna sadnja

Pametna i precizna računalna kontrola ključnih čimbenika rasta uključuje nadzor i upravljanje temperaturom, vlažnosti, pH, EC, CO2 i dovodom hranjive tvari do biljaka.

E+ BIOS

Rješenje po sistemu ključ u ruke

Rast bilja u inteligentnim tvornicama opremljen je svim potrebnim komponentama za dugoročni i potpunu uzgoja biljaka.

 Jednako tako, vrlo lako je skalabilan i nadogradiv u slučaju potrebe za rastom nakon dovršetka instalacije.

E+ BIOS

Praćenje u realnom vremenu

Web aplikacija u oblaku i mobilnom uređaju omogućuje korisnicima pristup podacima uzgoja sa senzora i kamera u realnom vremenu. 

Tako korisnici imaju uvid u proizvodnju kontinuirano i kada im je to potrebno. Također, korisnici mogu unutar aplikacije zabilježiti i važe dnevne podatke, zapažanja ili komentare stvarajući tako vlastitu bazu podataka.

Pošaljite upit

Molimo Vas da ispunite sva polja kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit!